Onderhoud & Reparatie Ligier en andere merken brommobielen

Met regelmatig onderhoud verlengt u de levensduur van uw Ligier. Hij is langer storingsvrij, rijdt stiller en zuiniger en onverwachte uitgaven kunnen worden voorkomen. CiTO biedt topklasse onderhoud voor uw Ligier of Brommobiel. Cito voert onderhoud uit aan alle merken. Voor reparatie en onderhoud aan uw Ligier werken we met originele en betrouwbare onderdelen en voor schadeherstel kunt u ook bij ons terecht. CiTO Autobedrijf staat van oudsher bekend om zijn goede service en kwaliteit in onderhoud. Daarin hebben wij een reputatie hoog te houden.

Haal- en brengservice.

Kunt uw uw Ligier niet zelf brengen. Geen nood. Cito Autobedrijf heeft een haal- en brengservice en zorgt ervoor dat u in no-time weer mobiel bent. Bij aankoop van een nieuwe of tweedehands brommobiel wordt deze kostenloos* bij u thuis afgeleverd. Bij reparatie wordt uw brommobiel of Ligier bij u opgehaald en weer thuisgebracht zodra deze weer in perfecte staat is. Zelf ophalen is uiteraard ook mogelijk.

apk rdw bovag schadegarant

Schone werkplaats, respect voor het milieu

Onze werkplaats is ingesteld op alle moderne autotechnieken en voorzien van geavanceerde apparatuur en gereedschappen. De monteurs zijn professionals. In ons magazijn hebben wij een groot aantal Ligier onderdelen direct voor handen. In onze moderne werkplaats wordt ook rekening gehouden met het milieu. Verversen van olie en andere vloeistoffen gebeurt op efficiënte wijze. Motorolie, andere vloeistoffen en accu’s worden gescheiden opgevangen en afgevoerd.

onderhoud reparatie Ligier brommobielen

Een door CiTO onderhouden Ligier brommobiel rijdt beter. Dat merkt u. Bel ons voor een afspraak of meer informatie: 010 – 466 25 36.

Contact

 

* vraag ons naar de voorwaarden